Горещи оферти от Loyal Travel по време на Go2Balkans

760

Както вече знаете Loyal Travel ще участва в международния форум и изложение Go2Balkans за трета поредна година! Това е професионален форум и изложение за туризъм, в който през първият ден се срещат туроператори, хотелиери, асоциации, общини, министерства, авиокомпании и други с цел бизнес преговори и нови партньорства.

През втория ден (18.10.16 – вторник) вратите са отворени за крайни посетители и достъпа е напълно безплатен! 

Страхотни отстъпки и специална томбола!

Елате на Go2Balkans защото само на 18.10.16 (вторник) ще можете да резервирате на щанда на Loyal Travel страхотни оферти с отстъпка.

Помислили сме и за тези от вас, които не живеят в София и нямат възможност да присъстват на изложението Go2Balkans – напишете в коментар под статията „Коя е мечтаната ви дестинация за посрещането на Новата година?

На 18.10.16 точно в 17:00 ч. ще изтеглим един от участниците с коментар под статията, който ще спечели ваучер – подарък на стойност 100 лева за следващо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel.

 

Елате на Go2Balkans и резервирайте с отстъпка:

 

lt-prague-1810

Единствената програма за Предколедна Прага със самолет, която включва 4 нощувки, самолетен билет София – Прага – СОфия с България ЕЪР с включен 7 кг. ръчен и 23 кг. чекиран багаж, групов трансфер летище – хотел – летище, 4 нощувки в хотел Askania 4*, пешеходна обиколка на Прага, застраховка, водач от Loyal Travel.

Резервирайте на цена 609 лева, вместо 649 лева! 


lt-mileniumpalace-1810

3 нощувки със закуски, 2 вечери, празнична Новогодишна вечеря, транспорт, туристическа програма, застраховка и водач от Loyal Travel.

Резервирайте на цена 350 лева, вместо 385 лева!


lt-citypalace-1810

3 нощувки със закуски, 2 вечери, празинична Новогодишна вечеря с жива музика, ползване на СПА център, застраховка.

Резервирайте на цена 310 лева, вместо 335 лева!


lt-popovakula-1810

2 нощувки със закуски, празнична Новогодишна вечеря с жива музика, втора празнична вечеря на 01.01.17 с жива музика, разходка до долината на р. Дошница с местен водач, обиколка на винарната, застраховка.

Резервирайте на цена 240 лева, вместо 265 лева!


lt-bucurest-1810

Транспорт с автобус, 2 нощувки със закуски в хотел Ïbis Parlament“ 3* в центъра на Букурещ, панорамна обиколка на Букурещ, застраховка, водач от Loyal Travel.

Резервирайте на цена 209 лева, вместо 229 лева!


lt-belgrad-1810

3 нощувки със закуски, вечеря на 30.12, празнична Новогодишна вечеря на блок маса с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни наптики, вечеря на 01.01 с жива музика, застраховка.

Резервирайте на цена 290 лева, вместо 310 лева за корпус А и 330 лева, вместо 350 лева за корбус Б!


lt-vrnjackabanja-1810

3 нощувки със закуски, 1 стандартна вечеря по меню, празнична Новогодишна вечеря с богато меню, жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки, втора празнична вечеря на 01.01 с жива музика, ползване на СПА център, разходка в курорта с местен водач, застраховка.

Резервирайте на цена 430 лева, вместо за 459 лева!


Важно: за да се възползвате от отстъпката е необходимо да направите своята резервация на щанда на Loyal Travel по време на изложението Go2Balkans. Ще откриете екипът ни на щанд № Е37! За валидна резервация се приема единствено при сключен договор и внесен 50% депозит по резервацията. Отстъпките важат само за тези програми. 


За достъп до изложението Go2Balkans на 18.10.16 (вторник) е неоходимо да направите предварително регистрация, която ще Ви осигуро достъп до събитието през целия ден:


Още страхотни оферти за Зима 2016 / 2017 ще откриете тук:

fb_cover

9 КОМЕНТАРИ

  1. Моя мечтана дестинация ,не само за новогодишните празници е Малдивите или Бали нещо по екзотично и топло. От изброените бих избрала съседите от Букурещ (правят страхотна украса)

  2. Здравейте!

    Благодарим на всички, които се включиха в нашата томбола! На случаен принцип изтеглихме името на Maria Yarovaya, която спечели ваучер за пътуване с Loyal Travel на стойност 100 лева – Честито!

    Допълнително ще се свържем с Мария за да уточним детайлите по получаването на подаръчни ваучер.

    Поздрави,
    Радомир Русев
    Управление на проекти и маркетинг
    Loyal Travel
    marketing@loyal-travel.com