„Girl Online” e първият роман на 25-годишнатa британска влогърка (видео блогър) Зоуи Съг, или както всички я познават – Zoella.

След като през 2009 г. започва да пише блога си, тя успява да превърне хобито си – разговори пред камерата, в процъфтяваща кариера. В момента каналът на Zoella в YouTube има над 8 милиона последователи. Темите, за които тя говори, се простират от грим и дрехи до приятели и дори домашни любимци – общо взето всичко, което вълнува всеки тийнейджър. Някои от най-популярните ѝ клипове са уроци за правене на прически и кратки факти за живота ѝ. В края на миналата година Зоуи Съг написва първия си роман – Girl Online. След като излиза в Англия, книгата се изстрелва на 1-во място в Amazon само за една нощ . На 24 и 25 ноември 2014 г. хаштагът #girlonline е използван в 11 332 поста или приблизително 36.4 милиона човека по света са го видели! В Instagram са публикувани 5603 поста с хаштаг #GirlOnline.

Романът „Girl Online” проследява историята на Пени, несигурна тиинейджърка, която използва блога си, за да изразява тайните си мисли и чувства относно приятелството, семейството, момчетата и всички свои тревоги. Тази есен ИК „Кръгозор” издава книгата на български език със заглавие „Girl Online”.

От 26.10 (понеделник) можете да намерите книгата Girl Online в книжарниците, а в самата книга ще откриете възможност да спечелите Уикенд в Лондон за двама, осигурен от туристическа агенция Loyal Travel. 

Как да участвате? 

  1. Във всяка книга „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” от Зоуи Съг има книгоразделител с талон за участие в томбола, върху който е изписан уникален регистрационен код.
  2. Регистрирайте кода на www.facebook.com/GirlOnlineBulgaria (фейсбук страницата) в изготвеното за целта приложение „Регистрирайте код” (да стане линк, като го имаме).
  3. За да регистрирате кода успешно, е необходимо да попълните всички полета в регистрационната форма (име, фамилия, телефон за връзка, регистрационен код, както и да отбележите, че ще пазите целия книгораздел с кода за регистрация и че сте съгласни с общите условия на играта).
  4. Един код може да бъде регистриран САМО ВЕДНЪЖ. Един човек може да регистрира със своето име и телефон повече от един код.

Пожелаваме успех на всички участници в томболата 🙂 Ето и едно видео от Сантра, Stefie, inStanT, FlapaBoom и други за романа от Зоуи Съг :