Loyal Travel ще участва в международния форум и изложение Go2Balkans за трета поредна година

264

На 17 и 18 октомври ще се проведе третото издание на международния туристически форум и изложение Go2Balkans : Природа, История, Култура и СПА. Основната цел на Go2Balkans е да привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна гора и Хърватия.

Loyal Travel е част от Консроциум Go2Balkans, който e инициатор и организатор на събитието. Част от бизнес философията на компанията ни е да помагаме за развитието на туристическия сектор и утвърждаването на България като желана туристическа дестинация.

Тази година за първи път събитието ще е в два дни. В рамките на форума през първия ден се дава възможност за осъществяване на директни бизнес контакти, които предварително са планирани в специален календар за срещи. Втория ден е отворен за посетители и крайни клиенти, които ще имат възможност да се запознаят представените туристически ресурси и с предлагани почивки и екскурзии през Зима 2016/2017, Пролет и Лято 2017 от туроператорите – изложители, като ще могат да закупят туристически пакети с големи отстъпки.

14441913_1081459361922908_8808868625768251392_nСледете събитието във Facebook и не пропускайте актуални новини. Там ще обявим и кои програми ще могат да бъдат резервирани със специална отстъпка единствено в деня на отворените врати на изложението – 18.10.16 г.

Не пропускайте възможността да планирате своето пътуване за Нова година или своята екскурзия / почивка през 2017 с големи отстъпки, както и представянето на новите дестинации на Loyal Travel. Ще ни откриете на щанд G07, където нашите колеги ще могат да отговорят на всички Ваши въпроси и дори да направят Вашата следваща резервация.

Регистрирайте се безплатно за втория ден от изложението Go2Balkans (18 Октомври) и ще получите богато разнообразие от оферти с отстъпки за ранни записвания, специални промоции и идеи за нови дестинации:

Ето и няколко снимки от минали издания на Go2Balkans:

1 коментар