Туристическа агенция Loyal Travel организира вече над 10 години студентския празник – 8 декември! Името ни се свързва с качество на предоставената услуга, гарантирани места в най-известните курорти и коректно отношение към всички студенти. Имаме зад гърба си редица успешни кампании и игри, чрез които предоставяме на студентите възможно най-атрактивните и изгодни оферти.

Специално за всички студенти, които са решили да празнуват #8Декември отправяме ново предизвикателство с награда:

Всяка група, която резервира студентския празник с Loyal Travel и качи обща снимка с хаштаг #LTSC има шанс да спечели безплатна фото-будка за празничната вечер!

Правила и условия на играта „Loyal Travel Student Community“:

  1. За да участвате в играта е необходимо да имате резервация за 8 Декември към Loyal Travel. Какво означава да имате резервация? – Необходимо е да имате сключен договор и внесен депозит по вашата резервация. За да направите резервация е необходимо да изберете хотел и да изпратите своята заявка (през сайта, по телефон или по мейл). Всяка потвърдена резервация получава уникален номер – номерът на договора.
  2. Всяка група може да участва безброй пъти в играта и всяка снимка, която е качена във Facebook, Instagram или Twitter с хаштаг #LTSC се брой за едно участие.
  3. Снимката не е задължително да е на цялата група / курс / поток. Достатъчно е да има минимум 6 човека на снимката.
  4. При качване на снимката е задължително да добавите хаштаг #LTSC, номер на договор и/или името на човека, който е направил резервацията ви за празника.
  5. Формата на снимката може да е „селфи“, може да е забавна снимка от лекции, може да е и снимка от минал 8 декември.
  6. Краен срок за участие в играта #LTSC е 01.12.2016 г. На 02.12.2016 ще изтеглим на случаен принцип една от снимките, които са участвали в предизвикателството на туристическа агенция Loyal Travel.

 

ТОП оферти за 8 Декември 2016

Ето кои са и топ офертите за празнуването на студентския празник тази година:

blog-dzhogolanovata-kashta

Един различен осми декември в Копривщица – Хотел Джоголановата къща

Пакетна цена за 2 нощувки със закуски, 1 празнична вечеря на 08.12.16 и използване на WiFi : 80 лева, на човек! 

Къщата разполага с 12 стаи, разпределени в апартамент и мезонет – по 2 човека – леглото е спалня, десет двойни стаи с по две легла. Капацитетът с допълнителните легла е 38 човека. Във всяка стая има телевизор, самостоятелен санитарен възел, безплатен безжичен интернет.

Резервирайте тук


blog-grand-hotel-bulgaria

Студентски празник със СПА : Гранд хотел България, Велинград

Пакетна цена за 2 нощувки със закуски, 1 стандартна вечеря, 1 празнична вечеря, ползване на СПА център: голям и малък минерален басейн, джакузи, парна баня, турска баня, сауна, финландска сауна и инфрачервена сауна: 105 лева, на човек.

Гранд хотел България се намира в сърцето на СПА столицата на Балканите – гр. Велинград в центъра на квартал Чепино. В Чепино се намира езерото „Клептуза“ – приятно място за разходка и почивка. Хотелът разполага с 4 единични стаи, 32 двойни стаи, 7 апартамента, от които 4 са с две отделни помещения, а останалите 3 са тип студио. Всяка от стаите е просторна и добре обзаведена.

Резервирайте тук


blog-sveti-georgi-borovec

8 Декември в Боровец – хотел Свети Георги

Пакетна цена за 2 нощувки със закуски, празнична вечеря на 8 декември, ползване на паркинг и фитнес: 115 лв., на човек.

Празничното меню включва: шопска салата, панирани сиренца, пилешко филе с гарнитура картофи „Соте“, десерт, 0.50 гр. ракия, безалкохолна напитка.

Хотел Свети Георги е разположен в центъра на курортен комплекс Боровец. Намира се в непосредствена близост до ски пистите и ски лифтовете, сред вековна борова гора.

Резервирайте тук


blog-orbiluks-bansko

8 Декември в Банско – хотел Орбилукс

Пакетна цена за 2 или 3 нощувки със закуски и празнична вечеря с DJ на 8.12, ползване на басейн, фитнес, сауна и парна баня – цени от 85 лв., на човек.

Апартхотел Орбилукс се намира в южната част на курорт Банско, разположен на 500 метра от началната станция на лифта и на около 1500 метра от стария център на Банско (около 10 минути пеш).

Резервирайте тук


blog-greenwood-bansko

8 декември в добре познатия хотел Грийн Ууд

Пакетна цена за 2 нощувки със закуски и включена празнична вечеря за 8.12.16, безплатен вход за нощен клуб „The Green Bar“, ползване на вътрешен басейн, сауна, фитнес, парна баня, трансфери до Банско – цена от 105 лв., на човек.

Хотел Green Wood разполага с 28 двойни стаи, 53 студиа, 19 апартамента с една спалня и 6 апартамента с 2 спални. Всяко помещение в комплекса разполага с оборудван кухненски бокс, LCD телевизор, DVD и санитарен възел.

Резервирайте тук


Имате нужда от организиран транспорт за 8 декември?

Примерни маршрути и цена на човек:

София – Боровец – София : 21 лева

София – Банско – София : 29 лева

София – Велинград – София : 26 лева

София – Пампорово – София : 37 лева

София – Троян / Чифлик – София – 30 лева

Отпътуване от София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Русе! Попитайте ни за цена и конкретен маршрут на 0700 20 422! 

Разгледайте всички оферти за Студентски празник 2016

1 коментар