Познайте дестинацията – Загадка #11 – 26.12.17

561
познайте-дестинацията-2

В разгара на коледните празници ще ви представим новото ни предизвикателство от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“! Опитайте се да откриете скритата забележителност зад загадка #11 с помощта на нашите насоки…

Жокери към загадка #11 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярна часовникова кула-камбанария.
  • Часовниковата кула е построена през 1858 година, а часовниковият механизъм е пуснат в ход на 7 септември 1859 година.

Досетихте ли се къде се намира мястото от снимката? То тогава дайте своето предположение, изписвайки го като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на новата година, точно на 1 януари 2018 година ще обявим името на следващия ни седмичен победител. Той ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“.

Наградите ни обаче не свършват до тук! На финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим и името на получателят на голямата ни награда! За него сме подготвили специален ваучер на стойност 500 лв., който може да използва за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да узнаете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше емблематичният Биг Бен, намираща се в Лондон! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Йонка Симеонова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

119 КОМЕНТАРИ

  1. Един от най-известните символи на Лондон, Англия, Обединеното кралство-часовниковата кула Биг Бен, намираща се на северния край на Уестминстърския дворец.

  2. часовниковата кула на парламента в лондон. в нея се намира прословутата камбана наричана „биг бен“. по тази причина и кулата се нарича неправилно със същото име.