Познайте дестинацията – Загадка #13 – 09.01.18

648
познайте-дестинацията-2

Играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ се завръща и тази седмица с интригуващо предизвикателство! Вижте дали ще откриете скритата забележителност зад загадка #13 използвайки кратките ни насоки…

Жокери към загадка #13 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Oфисно здание в стил деконструктивизъм.
  • Сградата се състои от две цилиндрични кули: нормална и деструктивна.

Досетихте ли се кое е скритото място този път? Ако знаете къде се намира сградата от снимката, изпишете предположението си като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на следващата седмица, точно на 15 януари 2018 година ще обявим кой е следващият ни седмичен победител, който ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим и името на големия ни късметлия! За него сме подготвили ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше танцуващата къща, намираща се в Прага! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Анелия Атанасова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

111 КОМЕНТАРИ

  1. „Танцуващата къща“ е офисно здание в Прага в стил деконструктивизъм, състоящо се от две цилиндрични кули: нормална и деструктивна. Къщата е разположена в район Прага 2, на ъгъла на улица „Реслова“ и крайбрежната улица. Автори на проекта са хърватския архитект Владо Милунич и канадския архитект Франк Гери.