Познайте дестинацията – Загадка #13 – 27.12.16

937
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-13

В последната седмица на годината се обръщаме към вас с новата ни празнична загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията„. В духа на коледните и новогодишни празници, изпращаме 2016 с въпрос относно една изключително екзотична дестинация! Ако успеете да познаете къде се крие това магическо място, ще получите шанса да прибавите към празничните си подаръци и нашата седмична награда! Вижте кратките ни насоки и дайте вашето предположение…

Жокери към загадка #13 от „Познайте дестинацията“

  • Градът, в който се намира най-високата коледна елха в света, извисяваща се над лагуна на цели 80,73 метра височина.
  • Украсеното с над 3 милиона светлини коледно дърво държи световния рекорд на Гинес за най-голямата плаваща елха в света.

Ако успяхме с кратките си напътствия да ви заинтригуваме, то тогава побързайте да регистрирате вашето предположение като коментар, изписан на кирилица под публикацията.

Седмичният ни победител ще бъде обявен следващият понеделник – 02. 01. 2017 г. Той ще посрещне новата година с нашия седмичен подарък – забавна игра „Запомни ме“! В края на поредицата „Познайте дестинацията“, ще изтеглим и името на големият ни победител! За него сме предвидили ваучер на стойност 500 лв., който да му осигури едно незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel!

Следете новините на нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете кой е следващият ни печеливш участник!

Всеки ваш правилен отговор в игрите от поредицата „Познайте дестинацията“, ще увеличи значително шанса ви да спечелите голямата ни награда!

Пожелаваме ви късмет и ви желаем
Весели празници!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Мястото където се намира най-високата елха в света е Рио де Жанейро, Бразилия. Печелившият участник, който на случаен принцип беше изтеглен в нашата томбола е Владимир Хаджииванов! Поздравления на седмичният ни победител, а на всички останали пожелаваме късмет в следващите ни загадки от поредицата „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

142 КОМЕНТАРИ

  1. Коледната елха на снимката се намира в езерото Родридо ди Фрейтас, Рио де Жанейро, Бразилия. На нея са монтирани 3,3 млн. лампички. Светлините се управляват от компютър.