Познайте дестинацията – Загадка #4 – 25.10.16

1385
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-4

Играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ се завръща за четвърта поредна седмица със своето ново предизвикателство! След като мнозина от вас участваха в търсенето на предходните ни популярни забележителности, подбрахме за вас ново тайнствено място, което да се опитате да познаете.

Ако все още не сте участвали в някои от седмичните ни загадки, то тогава побързайте да дадете своя отговор в новата ни игра и можете да спечелите страхотни награди! Единственото, което се изисква от вас е да регистрирате своето предположение като коментар на кирилица под публикацията. По този начин ще успеете да си осигурите място в нашата томбола.

Ето няколко жокера към загадка #4:

  • Третата по големина катедрала в светa.
  • Строежът й продължава повече от пет века.

Ако тези малки подсказки са успели да ви накарат да се досетите какво сме ви избрали този път, побързайте да се включите в играта.

Следете блога на Loyal Travel и официалната ни Facebook страница, защото всяка седмица един от правилно отговорилите участници ще спечели забавна игра „Запомни ме“, а в края на играта ще бъде изтеглено името на големия ни победител. Регистрирайте отговорите си за всички наши загадки, за да увеличите шанса вие да сте късметлията, който ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото си пътуване с Loyal Travel!

Ако сте турист по душа и любител на пътешествията, не пропускайте нашите седмични загадки – всеки вторник очаквайте нова тайнствена дестинация!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Търсената дестинация от нашата четвърта загадка беше катедралата в Милано, Италия или още наричана – Дуомо. Победителят на седмицата, който беше изтеглен на случаен принцип в томболата ни е Катя Вълчева. Поздравления на печелившата участничка! Тя ще получи нашата седмична награда, а на всички останали пожелаваме късмет в следващите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

227 КОМЕНТАРИ

  1. Готическата катедрала Дуомо в Миланоиздигната на централния площад Пиаца дел Дуомо. Посветена е на Рождество Богородично и е седалище на архиепископа на Милано, в момента Кардинал Анджело Скола.

  2. Това е готическата катедрала Дуомо в Милано, издигната на централния площад Пиаца дел Дуомо. Посветена е на Рождество Богородично и е седалище на архиепископа на Милано Кардинал Анджело Скола.

  3. Дестинацията е гр. Милано, Италия, а на снимката е показана фантастичната красивата катедрала „Duomo Di Milano” или накратко – Миланската катедрала (Milan Cathedral), намираща се на площад „Пиаца дел Дуомо”.

  4. Великолепната готическа катедрала Дуоми ди Милано,намираща се в сърцето на град
    Милано.Тя е е символ на Милано и е най-голямата в Италия и четвърта по големина в света!

  5. Дуомо в Милано
    Готическата катедрала е третата по големина в света и е била строена в продължение на пет века. Съдържа 135 мраморни кули със заострени върхове, триъгълна фасада и стотици статуи, обграждащи външната част.

  6. Катедралата е Дуомо в Милано, Италия, посветена на Рождество Богородично.Тъй като е строена шест века, стилът и е еклектичен- като се почне от готика, през барока, та до неокласика и неоготика. Изключително красива, базиликален план, едно архитектурно бижу, достойно за коронацията на Наполеон Бонапарт примерно!

  7. Катедралата Дуомо в Милано
    Готическата катедрала е третата по големина в света и е
    била строена в продължение на пет века. Съдържа 135 мраморни кули със
    заострени върхове, триъгълна фасада и стотици статуи, обграждащи
    външната част.

  8. Готическата катедрала Дуомо в Милано е третата по големина в света и е била строена в
    продължение на пет века. Съдържа 135 мраморни кули със заострени
    върхове, триъгълна фасада и стотици статуи, обграждащи външната част.