Познайте дестинацията – Загадка #5 – 01.11.16

1067
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-5

За пета поредна седмица Loyal Travel ви предизвиква да участвате в новата ни игра от поредицата „Познайте дестинацията„! Намерете коя популярна забележителност се крие зад нашата загадка и можете да участвате в томболата ни за страхотни награди.

Ето няколко жокера към загадка #5:

  • Най-големият обитаван замък в света.
  • Състои се от 1000 стаи и е бил дом на 8 последователни кралски династии.

За да регистрирате отговора си, публикувайте коментар, изписан на кирилица, в който да ни кажете вашето предположение. Ако правилно сте разпознали скритата дестинация, то тогава значи успешно сте записали участието си в нашата томбола.

Всяка седмица един от вас ще спечели игра „Запомни ме“. На 10 май 2017 година ще бъде изтеглено името на големия победител в играта „Познайте дестинацията“. Той ще стане горд собственик на ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel.

Не забравяйте да проследявате нашия блог и официалната Facebook страница на Loyal Travel, за да разберете дали вие сте нашия печеливш участник. На 7 ноември 2016 година ще обявим името на седмичния победител. Искрено ви пожелаваме това да сте точно вие!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Дестинацията, която трябваше да посочите по време на нашата пета поредна игра беше замъкът Уиндзор, намиращ се в Бъркшир, Англия. Седмичният ни победител, отговорил правилно и изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Гергана Христозова. Поздравления на печелившата участничка! Тя ще стане горд собственик на седмичната ни награда, а на всички останали пожелаваме късмет в следващите предизвикателства, които ви очакват в поредицата „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

199 КОМЕНТАРИ

  1. Замъкът Уиндзор в Англия, гр. Уиндзор в Бъркшир. Кралица Елизабет ІІ е прекарала голяма част от детството си в него.Замъкът е абсолютен рекордьор – със своите 1000 стаи той се счита за най-стария и най-големия все още обитаван замък в света. Построен от Уилям Завоевателя през 11 век.