Познайте дестинацията – Загадка #5 – 14.11.17

697
познайте-дестинацията-2

Новото ни предизвикателство от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ е вече тук! И тази седмица ще трябва да откриете скритата ни забележителност с помощта на кратките ни насоки…

Жокери към загадка #5 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Известен пешеходен мост, чиито строеж е завършен е през 1591 година.
  • Съоръжението е частично покрито, има каменна сводова конструкция и върху него са разположени магазини.

Вече знаете ли какъв е отговорът на загадка #5? То тогава изпишете името му като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на следващата седмица, на 20 ноември 2017 година, ще обявим името на седмичния късметлия, който ще получи нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

Очаквайте също и края на поредицата ни от загадки в „Познайте дестинацията: сезон 2“, защото ще изтеглим и големият ни победител! За него сме предвидили ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си неповторимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от страхотните ни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Отговорът на седмичната ни игра беше прекрасният мост Риалто, намиращ се в италианското съкровище Венеция! Късметлийката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Христина Секулова! Поздравления на печелившата ни участничка и късмет на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

145 КОМЕНТАРИ

  1. Риалто е пешеходен мост над Канал Гранде в град Венеция, Италия.

    Той е най-старият от четирите моста, пресичащи канала. Завършен е през 1591 година и свързва кварталите Сан Марко и Сан Поло, в който се намира старият търговски център на града – Риалто. Мостът има каменна сводова конструкция с отвор 28,80 m. Той е частично покрит и върху него има разположени магазини.