Познайте дестинацията – Загадка #6 – 21.11.17

897
познайте-дестинацията-2

Пригответе се за новото предизвикателство от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“, защото ще ви изненадаме със следващата интригуваща забележителност! Опитайте се да откриете отговора с помощта на кратките ни насоки…

Жокери към загадка #6 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Известна къща с артистичен облик, построена в периода 1989-1991 година.
  • Зданието е изградено в съответствие с оригиналната идея на небезизвестния си създател – всичко в нея да бъде в хармония с природата.

Досетихте ли се за отговора на загадка #6? То тогава изпишете името на популярната сграда като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на следващата седмица, на 27 ноември 2017 година ще стане ясно и името на седмичния ни победител. Той ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“.

Това обаче не е всичко! В края на поредицата ни от загадки в „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще изтеглим и големият късметлия, който ще се превърне в горд собственик на ваучер на стойност 500 лв., за следващото му невероятно пътешествие с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни игра беше къщата на Хундертвасер, намиращa се в австрийската столица Виена! Късметлийката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Красимира Станчева! Поздравления на печелившата ни участничка и късмет на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

127 КОМЕНТАРИ

  1. Домът Хундертвасер , Виена. Автор-австрийският художник, скулптор и архитект Фриденсрайх Хундертвасер (в превод от немски “Царство на мира Сто води”).

  2. Хундертвасер дом, Виена, Австрия. Петдесет късметлийски семейства живеят в
    апартаменти на изкуството, сред „стени от растения и дървета“,
    произведение на художника еколог, дал името си на проекта.

  3. Къщата на Хундертвасер – Виена, Австрия

    Построена е по планове на австрийския архитект Хундертвасер в периода
    1989-1991 г. Разноцветна фасада, зелени тераси, различни по височина
    етажи, прозорци с различна форма и боядисани в различни цветове
    апартаменти оформят удивителната архитектура на сградата. Къщата е
    изградена в съответствие с оригиналната идея на създателя си – всичко в
    нея да бъде в хармония с природата.