Познайте дестинацията – Загадка #8 – 22.11.16

913
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-8

Поредицата от игри на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ ви приветства с ново предизвикателство! За осми пореден път ви задаваме въпроса коя е търсената дестинация и в замяна на верния ви отговор предлагаме възможност за спечелването на страхотни награди! С цел да подпомогнем фотографската ви памет, освен изображение ще ви предложим и няколко кратки насоки към непознатата забележителност.

Ето два жокера към загадка #8:

  • Град, изграден на скала, в който пребивават не повече от 6 жители.
  • Основан е от етрусите преди около 2500 години.

Открихте ли вече какво се крие зад нашата загадка? В такъв случай регистрирайте коментар под публикацията, изписан на кирилица, който да съдържа вашето предположение. Ако отговорът ви е правилен, то можете да бъдете сигурни, че вече сте част от нашата томбола с награди!

Следващият понеделник – 28. 11. 2016 г., на случаен принцип ще бъде изтеглен нашият седмичен победител. Наградата, която ще спечели той е забавна мини-настолна игра „Запомни ме“. На финала на поредицата загадки от играта „Познайте дестинацията“ ще бъде изтеглено и името на големия ни победител. Той ще получи ваучер на стойност 500 лв., който може да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel!

Не забравяйте да следите нашия блог и официалната Facebook страница на Loyal Travel, за да разберете имената на победителите в нашите седмични игри. Всеки вторник ще ви очаква нова интригуваща загадка, която с лекота може да ви превърне в големия победител на „Познайте дестинацията“!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Дестинацията, която тази седмица трябваше да откриете беше изключителният Чивита ди Баньореджо, разположен в Италия. Участникът, който беше изтеглен в нашата томбола е Татяна Петрунова! Поздравления на печелившата участничка! Тя ще получи нашата седмична награда, а на всички останали пожелаваме късмет в следващите предизвикателства от поредицата „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

140 КОМЕНТАРИ

  1. Чивита-известен като „il paese che muore – град, който умира“,част от Чивита ди Баньореджо,разположен на хълм в провинция Витербо, в централната част на Италия.