Познайте дестинацията – Загадка #19 – 20.02.18

491
познайте-дестинацията-2

Пригответе се за новото попълнение на играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ – загадка #19. За да ви осигури шанс за спечелването на ваучер на стойност 500 лв., предизвикателството ни и тази седмица ще крие името на популярна дестинация. Вижте кратките ни насоки и дайте своето предположение…

Жокери към загадка #19 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Бивш древноримски храм, посветен на всички богове.
  • Храмът се нарежда сред най-големите инженерни достижения на античността, достигнали до наши дни.

Успяхте ли да се досетите коя е известната забележителност? То тогава напишете името й като коментар на кирилица под тази публикация.

Следващата седмица, на 26 февруари 2018 година ще обявим името на новия ни седмичен победител. Той ще получи забавната ни настолна игра „Запомни ме“.

Припомняме ви, че на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ви очаква и името на големия ни победител! Той ще заслужи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на изтеглените късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Пантеонът в Рим, Италия, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Грета Анкова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

77 КОМЕНТАРИ

  1. Пантеонът (на италиански: ‘Pantheon’) е бивш древноримски храм в Рим, посветен на всички богове (на гръцки: Πάνθειον, в превод: на всички богове), а понастоящем католически храм, посветен на Богородица и вси светии (Basilica collegiata di Santa Maria ad Martyres).