Познайте дестинацията – Загадка #20 – 27.02.18

430
познайте-дестинацията-2

Играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ и тази седмица ще ви изненада с новата ни загадка #20. Осигурете си шанс за спечелването на 500 лв., приемайки седмичното ни предизвикателство! Разгледайте кратките ни насоки и дайте своя отговор в коментарите по-долу…

Жокери към загадка #19 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Замък, построен през ХІХ век от крал Лудвиг II.
  • Зданието е единственият замък, който Лудвиг ІІ успява да завърши приживе.

Досетихте ли се коя е популярната забележителност? То тогава напишете наименованието й като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на новата седмица, на 5 март 2018 година ще обявим името на следващият късметлия, който ще получи забавната ни настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще зарадваме и големия ни победител с един ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си неповторимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на изтеглените късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше дворецът Линдерхоф в Германия, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Светла Савова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта