Познайте дестинацията – Загадка #22 – 13.03.18

463
познайте-дестинацията-2

Играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ и тази седмица ще ви предизвика да познаете поредната скрита забележителност. Вижте какво стои зад загадка #22, използвайки кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #22 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярен православен храм.
  • Храмът представлява една от най-известните забележителности в света и е включен е в Списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство.

Разбрахте ли кое е скритото място? То тогава изпишете името му като коментар на кирилица под тази публикация.

Следващата седмица, на 19 март 2018 година ще обявим името на победителят, който ще получи нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на поредицата ни от загадки от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще връчим и наградата на големия ни победител, който с ще заслужи ваучер на стойност 500 лв. за следващото му неповторимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше храмът Свети Василий Блажени в Москва, Русия, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Дима Иванова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта