Познайте дестинацията – Загадка #23 – 18.03.18

467
познайте-дестинацията-2

Готови ли сте за поредното предизвикателство от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“? И тази седмица ще ви предложим шанс за спечелването на 500 лв. срещу името на скритата ни забележителност. Вижте какво има зад загадка #23, използвайки кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #23 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Монумент, построен в периода 1789 – 1791 година.
  • Известната забележителност е изградена по идеен проект на Карл Ланганс в стил класицизъм.

Открихте ли кое е търсеното място? То тогава напишете името му като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на следващата седмица, на 26 март 2018 година ще обявим победителя, който ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“.

Не забравяйте също, че на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще изтеглим и късметлията, който ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото му невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Бранденбургската врата в Берлин, Германия, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Пенка Богоева! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта