0700 20 422

на цената на един градски разговор

Екскурзии в Хърватия

Германия се намира практически в сърцето на Европа. Ежегодно е домакин за голям брой туристи. Екскурзията до Германия ще ви докаже, че всеки град на страната може да се похвали с интересни забележителности. А ако случайно липсва такава, то тя се компенсира от красотата на пейзажа. Германия надминава по популярност всички съседни страни. По всяко време на годината екскурзия до Германия – това е едно запознаване с исторически места, вкусната местна кухня, традициите, хората и световно известни забележителности. Изборът на екскурзия до Германия ще ви даде да се насладите на уникалността на тази велика страна, пропита с дух.

Специални отстъпки за членовете на Loyal Travel Club - всички оферти маркирани със знака Loyal Travel Club ползват преференциални цени и обслужване.

 


Още оферти за ХърватияВеликден | Майски празници | Нова година | Почивки


Резултати - 3 оферти за Екскурзии в Хърватия

Топ оферта
Усмивки от Адриатика

Категория: Регулярни екскурзии | Населено място:  Дубровник, Хърватия

Шестдневна екскурзия с автобус, без нощни преходи. Нощувки със закуски и вечери в Сараево, района на Неум, района на Трогир/Шибеник и...

цени от 589 лв.

Вземи сега!
Специално предложение - Дубровник, Будва, Котор

Категория: Регулярни екскурзии | Населено място:  Дубровник, Хърватия

Екскурзия с автобус до Перлите на Адриатическо море - Будва, Котор и Дубровник. Пет дни, четири нощувки със закуски и вечери!

цени от 429 лв.

Вземи сега!
Балканска панорама

Категория: Регулярни екскурзии | Населено място:  Дубровник, Хърватия

Екскурзия с автобус без нощни преходи - 5 дни/4 нощувки със закуски с посещение на Плитвичките езера, Загреб, Трогир, Сплит, Мостар,...

цени от 430 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас