0700 20 422

на цената на един градски разговор

ФотоПътешествия


Специализирани пътувания за фотографи и любители Loyal Travel & PhotoCafe

Обичате да пътувате, да откривате нови места и да запечатвате живописните гледки с обектива на вашия фотоапарат? То тогава спуснете се в нашето най-ново пътешествие, организирано съвместно с най-големия фотографски сайт Photocafe.


Предстоящи пътувания


Какво представляват фотопътешествията?

Фотопътешествията са специално подбрани пътувания до различни дестинации, които ще включват интересно и полезно обучение по фотография от едни от най-известните специалисти в областта.

Клиентите на туристическа агенция Loyal Travel ще могат да се възползват от ценното менторство на фотографите Елена Масларова – Лени и Иван Масларов – Джъмбо. За тези, избрали някоя от нашите фотопътешествия, ще бъде организирана специална среща преди пътуването в "Kлуба на пътешественика". По време на тази лекция те ще имат възможност да се докоснат до професионалните аспекти на фотографията и да разберат как да направят кадрите им още по-добри!

И това не е всичко – след пътуването участниците ще имат възможност да включат творбите си в уникална изложба, показваща най-красивите аспекти на посетената дестинация.

Затова затегнете коланите, заредете фотоапаратите си и се пригответе за едно вълнуващо преживяване, защото поредицата ни от фотопътешествия ще ви отведе отвъд границите на кадъра!

Ментори

Иван Масларов - Джъмбо

Иван Масларов - Джъмбо

Джъмбо (както е по-известен) се занимава професионално с фотография повече от 25 години. Завършва Нюйоркския институт за фотография, след това операторско майсторство в НАТФИЗ. Има 11 изложби зад гърба си и може да се каже, че това е изкуството на живота му. Голям почитател на дребните детайли, винаги успява да улови в камерата си подробности, които често пропускаме като туристи.


Елена Масларова - Лени

Елена Масларова - Лени

Лени е нежната половинка на Фото Кафе. Завършва маркетинг, след това учи графичен дизайн и фотография. Влюбва се в това изкуство преди много години на едно пътешествие, и от тогава тя е неразделна част от нея. Голям почитател на архитектурата и малките улички, винаги търси да улови артистичния дух на местата където ходи.ФотоПътешествия - Loyal Travel & PhotoCafe