0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Черна гора

Почивки - Лято 2017 в Черна гора с автобус и самолет! Ранни записвания за почивка през Лято 2017.

 


Изключителна природа, множество забележителности, изящни старинни сгради, манастири и катедрали – всичко това описва невероятната балканска страна - Черна гора.

Разположена в близост до Босна и Херцеговина, Албания, Хърватия, Сърбия и Косово, малката държава приветства всички любители на красивите плажове и незабравимите гледки.

Потопете се в забележителната черногорска култура и усетете приятния дух и атмосфера, разхождайки се сред нейните прекрасни градове. Изпълнените с история места ще ви посрещнат с отличителната за страната древна архитектура и възхитителни сгради.

Едно от местата, които задължително трябва да посетите по време на вашата почивка в Черна гора е най-голямото населено място на територията на страната, а именно нейната столица Подгорица.

Можете да откриете административния център на Черна гора точно там където се сливат реките Морача и Рибница. Подгорица може да ви предложи съчетание от своята единадесетвековна история и модерен начин на живот. Въпреки големите поражения, на които столицата става свидетел през годините, днес тя е едно изключително приветливо и уютно място. Доказателство за трудните й години остават единствените оцелели след бомбардировките сгради - турската часовникова кула, джамията и едва няколкото къщи, устоели на поражението.

За разлика от Подгорица, много други градове в Черна гора могат да ви разкажат за нейното минало. Вижте най-доброто от адриатическото крайбрежие, разхождайки се по черногорския курорт Будва и посетете неповторимия Котор, лежащ на которски залив.

Резултати - 3 оферти за Почивки в Черна гора

Топ оферта
Ранно записване %
Почивка в Будва, Черна гора със самолет от София - 7 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Будва, Черна гора

Ранни записвания за почивка в Будва, Черна гора със самолет от София! Черна гора е земя на чудеса - кристално чисто море, пясъчни плажове,...

цени от 580 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Будва, Черна гора със собствен транспорт

Категория: Лято | Населено място:  Будва, Черна гора

Почивка в Черна гора, Будва със собствен транспорт за Лято 2017 - Ранни записвания!

цени от 58 лв.

Вземи сега!
Почивка в Будва с автобус от София

Категория: Регулярни почивки | Населено място:  Будва, Черна гора

Шестдневна почивка в Черна гора, Будва с включен транспорт с автобус, 5 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* и туристическа програма в...

цени от 485 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас