0700 20 422

на цената на един градски разговор

FilosXenia Ismaros 4*, HB
FilosXenia Ismaros 4*, HBFilosXenia Ismaros 4*, HBFilosXenia Ismaros 4*, HBFilosXenia Ismaros 4*, HBFilosXenia Ismaros 4*, HBFilosXenia Ismaros 4*, HBFilosXenia Ismaros 4*, HBFilosXenia Ismaros 4*, HB

Категория: Регулярни почивки

Транспорт: собствен

Брой нощувки: 1

Маршрут:

Платанитис, Марония, Гърция

Дати на провеждане:

Описание: Любителите на необятното гръцко крайбрежие ще останат очаровани от хотел FilosXenia Ismaros. Той се издига в непосредствена близост до сините води на тракийското море, точно на плажа Платанитис Марония – ивица, поддържана изцяло от хотела. Построен е върху очарователна зелена площ и предлага широк набор от удобства, които отговарят на всички съвременни изисквания за комфортен, 4-звезден престой.

или се обадете на
0700 20 422

За обекта

FilosXenia Ismaros

 

 

Описание

Хотел Исмарос се намира на плажа Платанитис Марония (Platanitis Maronia), поддържан изцяло от хотела, в непосредствена близост до сините води на тракийското море. Построен върху зелена площ, само на 50 метра от плажа, този уникален 4-звезден хотел с класическа красота предлага широк набор от удобства, които отговарят на всички съвременни изисквания за комфортен престой. Хотел Исмарос предлага 44 стаи и 16 апартамента, разположени в две сгради – основна сграда и комплекс от бунгала.


В основната сграда са разположени рецепция, която работи 24ч., лоби бар и ресторантът, в който се сервират закуска, обяд и вечеря на бюфет. Просторният преден двор на основната сграда включва два плувни басейна, един от тях специално за деца със спасител на 8-часова работна смяна, бар край басейна, чадъри и шезлонги край басейна, тревна площ и каменни градини. Около и зад хотела има обширен паркинг с 26 места. Има също така и конферентна зала с капацитет макс. 150 души, с необходимото оборудване, както и фитнес център, стая за масаж, джакузи за 4 човека и сауна.


Анимация за деца и възрастни се предлага от 15 юни до 15 септември. Игрището за мини футбол, масата за тенис, мрежата за бадминтон и детската площадка предоставят допълнителни възможности за спорт и прекарване на свободното време. На разположение на гостите са 100 чадъра и 200 шезлонга на плажа, поддържан от хотела, а барът на плажа предлага разнообразие от храни и напитки. Налични са и велосипеди за планинско колоездене. Хотелът може да организира по запитване еднодневни екскурзии до близки градове/дестинации, както и тийм билдинг активности.

 

 

Цени

Ранни записвания


Ранни записвания

 

Цената включва

• Нощувка със закуска и вечеря на човек в избраното помещение

 

Цената не включва

• Транспорт
• Застраховка
• Разходи от личен характер
• Цената не включва туристическа такса, която се заплаща на място в хотела.
- за 5* хотели – 4 евро /стая/ нощувка
- за 4* хотели – 3 евро /стая/ нощувка
- за 3* хотели – 1.50 евро /стая/ нощувка
- за 2* и 1* хотели – 0.50 евро /стая/ нощувка

 

Доплащане

• За застраховка "Помощ при пътуване" или "Отмяна на пътуване" напишете коментар към резервацията си или се обадете на 0700 20 422

 

Общи условия:

 

 

За контакти

Туристическа агенция. Удостоверение за регистрация: РКК - 01 - 6176
офис София
София 1202, бул. Княгиня Мария Луиза 51
Тел.: 0700 20 422
E-mail: reservations@loyal-travel.com
офис Русе
Русе 700, ул. Петко Д. Петков 13-Б
Тел.: 0700 20 422
E-mail: ruse@loyal-travel.com
или се обадете на
0700 20 422