0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Гърция - Атон, Халкидики

Лято 2017 : Почивка в Уранополи, Халкидики, Гърция! Ранни записвания за почивка на Халкидики, Гърция с туристическа агенция Loyal Travel. Оферти за почивка със собствен транспорт или автобус. Богат избор от хотели и много отстъпки за ранни записвания или онлайн резервация. 

Ако не откривате желаната дестинация или хотел можете да се свържете с нас на 0700 20 422 или reservations@loyal-travel.com.

 


Прочетете още "Халкидики, Атон – древни манастири" в Loyal Blog


 

Третият ръкав на Халкидики е Атон или известен още като Света гора. Името му идва от това на най-високия връх тук – Атон (2039 м.). Курортните селища на Атон са две – Урануполи и и малкият пристанищен град Трипити, откъдето тръгват фериботи за остров Амулиани. Двата курорта предлагат отлични възможности за плаж и почивка. Останалата част от Атон е обособена като монашеска автономна република още от IX в., на територията на която е забранен достъпът за жени. Всеки ден от Урануполи тръгва корабче за Атон, от борда на което могат да бъдат разгледани 8 от общо 20-те манастира. Халкидики се намира на около 60 км. от Солун, което го прави удобна дестинация за пътуване с автомобил.

Резултати - 0 оферти за Почивки в Гърция - Атон, Халкидики

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас