0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Гърция - Корфу

Почивка на остров Корфу - Ранни записвания за Лято 2018! Резервирайте изгодно своята почивка на остров Корфу, Гърция с автобус, самолет или собствен транспорт. 

Остров Корфу е вторият по големина гръцки остров в Йонийско море. Островът е с площ 641 кв.км. и се намира близо до брега на албанския град Саранда. Бреговете на Корфу се мият от 3 морета – Йонийско (на запад), Адриатическо (на север) и Средиземно (на юг). Островът се слави като най-зеленият сред йонийските острови. Плажовете му се разпростират на площ от 217 км., като голяма част от тях са отличени със „Син флаг“ за чистота и уреденост.

На остров Корфу има международно летище в Кофру Таун. Другият начин да се стигне до острова е с автобус или автомобил, като трябва да вземете ферибот от пристанищния град Игуменица до Корфу Таун.

Важно: Нови такси за туристи в Гърция от 01.01.2018. Прочетете тук. 

Резултати - 2 оферти за Почивки в Гърция - Корфу

Ранно записване %
Почивка на остров Корфу със самолет

Категория: Лято | Населено място:  Корфу, Гърция

Ранни записвания до 04.01.2018 за почивка на остров Корфу със самолет : директен чартърен полет с Bulgaria Air, 7 нощувки със закуски и вечери,...

цени от 849 лв.

Вземи сега!
Messonghi Beach Holiday Resort, Корфу Al

Категория: Лято | Населено място:  Корфу, Гърция

Лято 2018 в Гърция - Остров Корфу! Messonghi Beach Holiday Resort, остров Корфу е идеалното решение за лятна почивка за цялото семейство. Резервирайте...

цени от 79 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас