0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Гърция - Лефкада

Почивка на остров Лефкада - Ранни записвания за лято 2017! Резервирайте изгодно своята лятна почивка на остров Лефкада, Гърция с туристическа агенция Loyal Travel. Предложения със собствен транспорт или автобус. 


Прочетете още "Лефкада - любов от пръв поглед" в Loyal Travel Blog


Остров Лефкада (известен още като Лефкас) е четвъртият по големина остров в Йонийско море. Разположен е северно от остров Кефалония, близо до крайбрежието на Акарнания. Площта на острова е около 303 km². Името му означава „бяло“ и идва от множеството бели скали, които се намират в южната част на острва. Регионалната столица е град Лефкада. Плажовете на Лефкада са чисти и спокойни, могат да е открият и множество усамотени плажове. Ежегодно на острова през месец август се провежда международен фолклорен фестивал с традиционни танци и песни.

Най-големият курорт на Лефкада е Нидри, където се организират множество партита, има барове, дискотеки и заведения. Друг известен курорт е Василики, който се слави като един от най-добрите в света за водни спортове. За любителите на спокойствието подходящи са курортните селища Перигиали и Никиана. До остров Лефкада може да се стигне с автомобил или автобус по малът подвижен мост с дължина около 50м.

Резултати - 3 оферти за Почивки в Гърция - Лефкада

Ранно записване %
Почивка на остров Лефкада със самолет

Категория: Лято | Населено място:  Лефкада, Гърция

Ранни записвания за Лято 2018 на остров Лефекада - Чартърен полет с Bulgaria Air, 7 нощувки със закуски в хотел по избор, трансфери, туристическа...

цени от 869 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Eleana Hotel, Лефкада BB

Категория: Лято | Населено място:  Лефкада, Гърция

Лято 2018 в Гърция - остров Лефкада! Eleana Hotel, Никиана е идеалното решение за лятна почивка за цялото семейство. Резервирайте изгодно своята...

цени от 47 лв.

Вземи сега!
Ранно записване 10%
Avra Beach Hotel, Лефкада BB

Категория: Лято | Населено място:  Лефкада, Гърция

Резервирайте своята почивка в Гърция в Avra Beach, Нидри, Лефкада. Настаняване на база нощувка със закуска.

цени от 40 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас