Почивки в Гърция - Ситония, Халкидики

Ранни записвания за лято 2015 - Почивка в Гърция!


Всички резервации за почивка в Гърция със собствен транспорт, направени от 09.02 до 28.02.2015 г. ползват 5% отстъпка от пакетната цена след приспадане на отстъпката за ранни записвания! Вижте всички почивки със собствен транспрот.

 

Ситония е торият ръкав на Халкидики. Атмосферата тук е по-спокойна, отколкото на Касандра. Плажовете са чисти, закътани в отделни заливи. Курортните селища са по-малки, но много китни и подредени, с множество малки таверни, кафенета и барове. Също така в Ситония има множество къмпинги за любителите на природата. Забележителностите тук са древното селище Олинт с уникалните си мозайки, византийските крепости при Торони, ранните християнски базилики при Никити и Елиас, уникалните къщи при Агиос Николаос, красивите борови гори и маслиновите насаждения. По-известните курорти на Ситония са Неос Мармарас, Варвара, Тороно, Метаморфози и др.

Резултати - 1 оферти за Почивки в Гърция - Ситония, Халкидики

Ранно записване 10%
Philoxenia Bungalows, Халкидики HB

Категория: Лято | Населено място:  Ситония, Халкидики, Гърция

Ранни записвания за Лято 2016 в Гърция на втория ръкав на Халкидики - Ситония. Изхранване на база закуска и вечеря в хотел Филоксения...

Loyal Travel Club! цени от 48 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас