0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Хърватия

Почивка в Хърватия с туристическа агенция Loyal Travel! Богат избор от оферти за почивка с автобус, самолет или собствен транспорт. Резервирайте изгодно своята почивка в Хърватия. 


Прочетете още "20 забележителности в Хърватия, които трябва да посетите" в Loyal Travel Blog. 


 

Многообразието от места, които Хърватия може да ви предложи започва с нейните зелени гори, кристалночисти езера, Динарски планини и изящното Адриетическо крайбрежие.

Освен всичко това, страната има на територията си и редица острови, привличащи туристи от целия свят. Сред тях се отличават най-населеният остров на Хърватия – Коркула, запазилият историческия облик през годините - Вис и Хвар, в центъра на който застава бурният нощен живот.

Към интересните хърватски забележителности можем да добавим и островът на любовта – Галешняк. Въпреки, че местността е скалиста и труднопроходима, районът впечатлява с нетрадиционната си естествена форма на сърце.

Независимо от това дали ще изберете да разгледате столицата на Хърватия – Загреб, да се разходите из китните хърватски градчета или да се насладите на някои от известните й острови – можете да сте сигурни, че страната ще ви посрещне със своя слънчев и приветлив средиземноморски облик.


Още оферти за ХърватияВеликден | Майски празници | Нова година | Екскурзии


Резултати - 0 оферти за Почивки в Хърватия

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас