0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Хърватия - Опатия

Почивка в Опатия, Хърватия с автобус или самолет! Резервирайте изгодно своята почивка в Хърватия с туристическа агенция Loyal Travel. 

На брега на Адриатическо море в западната част на Хърватия се намира малкият, но изключително красив курорт Опатия. Разположен на неповторимото хърватско крайбрежие, градът се простира в подножието на планинското възвишение Учка.

Опатия успява да запази в себе си спомена за славните години, когато популярни особи от великата Австро-Унгарска империя са намирали желания отдих и спокойствие именно по нейните улици. Освен със своята живописна природа и красив морски бряг, мястото очарова своите посетители и със зелените гори, които го заобикалят. Опатия е подходяща дестинация както за любителите на крайморските разходки, така и за тези, предпочитащи планинския туризъм. Курортът ви предоставя възможност да обиколите изящната крайбрежна алея Лунгомаре или да се насладите на чистия въздух в природен парк Учка. Едва петнадесет километра делят посетителите на Опатия да се сблъскат с друга известна хърватска скъпоценност, а имено знаменитата морска столица на страната - Риека. По време на вашата почивка в Хърватия непременно трябва да посетите централната улица и църквата „Свети Вид“ в Риека, остров Крък и катедралата „Възвесение“, най-големият град на полуостров Истрия – Пула и популярната Пулска арена.

Резултати - 3 оферти за Почивки в Хърватия - Опатия

Топ оферта
Ранно записване %
Почивка в Опатия, Хърватия със самолет от София

Категория: Лято | Населено място:  Опатия, Хърватия

Ранни записвания за Лято 2017 в Хърватия - Опатия! Резервирайте изгодно своята лятна почивка в Хърватия със самолет от София.

цени от 645 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Опатия, Хърватия с автобус - 7 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Опатия, Хърватия

Опатия - ранни записвания за почивка в Хърватия с автобус от София! 7 нощувки в хотел по избор с включен транспорт, застраховка,...

цени от 436 лв.

Вземи сега!
Почивка в Опатия с автобус - 5 нощувки

Категория: Регулярни почивки | Населено място:  Опатия, Хърватия

Почивка в Опатия, Хърватия с включени транспорт с автобус, 5 нощувки със закуски и екскурзоводско обаслужване.

цени от 629 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас