0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Хърватия - Умаг

Лято 2017 : Ранни записвания за почивка в Умаг, Хърватия! Резервирайте лесно и изгодно своята почивка в Хърватия с туристическа агенция Loyal Travel. 

 

Умаг е град, който пленява всеки свой гост със своята очарователност, красива природа, голямо разнообразие на флора и фауна. Този град съчетава всички особености на целия регион и придава един по - различен облик на Средиземноморието. Град Умаг има невероятна история: открит е от Римски аристократи, които са го окупирали и са решили, че ще го използват като лятна резиденция. Очарованието, блясъкът и луксът на този период сега рефлектират във Венецианските къщи, разположени в сърцето на града – части от сградите и крепостните стени са запазили автентичния си ренесансов и бароков стил. Във вътрешността на страната могат да се видят укрепени градове, разположени на високи хълмове, предлагащи спиращи дъха гледки към заобикалящите ги околности. Много забележителни археологически обекти могат да се видят в този район – като останки от крайбрежни вили с мозаечни настилки датиращи още от ранна античност. Морското дъно в Kаторо е дом на останки от кейове и буни. Археолози са се натъкнали на керамични артефакти, след множество археологически изследвания, предимно използвани в домакинството. Водите край Умаг са кристално чисти, което ги правя перфектни за любителите на плуването от май до октомври. През цялата година гостите могат да участват в многобройните организирани събития и да дегустират местната кухня.

Резултати - 4 оферти за Почивки в Хърватия - Умаг

Топ оферта
Ранно записване %
Почивка в Умаг, Хърватия със самолет от София

Категория: Лято | Населено място:  Умаг, Хърватия

Лято 2017 в Хърватия - Умаг със самолет от София! Резервирайте своята лятна почивка в Хърватия изгодно с туристическа агенция Loyal Travel.

цени от 551 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Умаг, Хърватия с автобус - 7 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Умаг, Хърватия

Лято 2017 в Хърватия : почивка с автобус! 7 нощувки в хотел по избор. Резервирайте изгодно своята почивка в Хърватия с туристическа агенция...

цени от 359 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Умаг, Хърватия с автобус - 5 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Умаг, Хърватия

Резервирайте изгодно своята почивка в Умаг, Хърватия с туристическа агенция Loyal Travel. Богат избор от хотели за почивка с автобус от София!

цени от 300 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Умаг, Хърватия със собствен транспорт

Категория: Лято | Населено място:  Умаг, Хърватия

Ранни записвания за почивка в Умаг, Хърватия със собствен транспорт! Резервирайте лесно и изгодно своята почивка в Хърватия, Умаг -...

цени от 36 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас