0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Португалия

Почивка в Португалия със самолет или автобус - Лято 2017! Резервирайте изгодно своята почивка в Португалия с туристическа агенция Loyal Travel. 

 

Португалия ви посреща с яркото си слънце, необятни плажове и изключително апетитна средиземноморска кухня. В съчетание с всичко това, можете да се насладите на спокойствието и очарованието на малките й градчета, изпълнени с древна история и редица туристически забележителности. В Португалия се крият едни от най-красивите европейски плажове, приканващи туристи от цял свят да се насладят на крайбрежни ивици като невероятните Прая да Мариня, Прая до Амадо и Прая да Фалесия. Възползвайте се изцяло от вашата почивка в Португалия, попивайки от нейната многовековна история и характерна култура. Посетете модерната й столица Лисабон, отбийте се на места като възхитителния Кашкаиш, и се насладете на забележителната архитектура на Евора.

 


Още оферти за ПортугалияВеликден | Майски празници | Нова година | Екскурзии


Резултати - 1 оферти за Почивки в Португалия

Ранно записване %
Почивка на о-в Мадейра

Категория: Лято | Населено място:  о-в Мадейра, Португалия

Осемдневна почивка на о-в Мадейра. Програмата включва самолетен билет за директен полет, 7 нощувки със закуски, застраховка "Помощ при...

цени от 1,371 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас