0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Турция - Айвалък

Лято 2017 : Ранни записвания за почивка в Айвалък, Турция с автобус, самолет или собствен транспорт. Резервирайте изгодно своята лятна почивка в Айвалък с туристическа агенция Loyal Travel. 

Невероятният турски курорт Айвалък лежи на крайбрежието на Егейско море, точно срещу гръцкия остров Лесбос. Това удивително място, носило в древността името Кидониа, се намира само на 600 километра от България.

Необятни плажове, покрити с фин пясък, кристалночиста вода и ярко слънце, безкрайни масиви с маслинови дървета и страхотна архитектура. Айвалък съчетава всичко това и приканва своите посетители със своята неповторима задушевна атмосфера. Възхитителните забележителности, на които непременно трябва да се насладите по време на вашата почивка в Айвалък са старият център на града, великолепният остров Джунда, известен със своите градински кафенета и природната забележителност Стъпката на дявола.

Ако искате да обиколите местността, можете в близост до Айвалък да откриете курортното градче Саръмсаклъ, както и древните градове Пергамон, Асос и Троя.

Резултати - 2 оферти за Почивки в Турция - Айвалък

Ранно записване %
Почивка в Айвалък - 7 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Айвалък, Турция

Лято 2017 в Айвалък, Турция с автобус. Пакети от 7 нощувки и хотели по избор. Ранни записвания за почивка в Айвалък, Турция.

цени от 322 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Айвалък - 5 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Айвалък, Турция

Лято 2017 в Айвалък, Турция - почивка с автобус от София - 5 нощувки. Ранни записвания за почивка в Турция, Айвалък.

цени от 267 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас