0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Турция - Дидим

Лято 2017 : Ранни записвания за почивка в Дидим, Турция с автобус, самолет или собствен транспорт. Резервирайте изгодно своята почивка в Дидим с туристическа агенция Loyal Travel. 

На източното крайбрежие на Егейско море, в Югозападна Турция, разположен между курортите Кушадасъ и Бодрум се намира неповторимият турски град Дидим. Той е административен център на едноименната област, а населението му наброява 42 хил. души.

Мястото, което не случайно в превод означава „златни пясъци“ ви приветства с чистите си плажове, покрити с естествен морски пясък и отличени със сертификата „Син флаг“.

В Дидим се намира величественият храм на Аполон Дидимски, датиращ от VI в. пр. Хр., както и храмът на Посейдон с известното изображение на горгоната Медуза.

Други интересни забележителности, които да посетите по време на вашата почивка в Дидим са руините на древния стадион и античните градове Милет, някогашен дом на математика Талес, и Приен, в който се помещава единственият запазен храм на Зевс в Анадола.

Туристите, избрали Дидим могат да практикуват различни водни спортове на плажа, да посетят множеството барове, кафенета, ресторанти и дискотеки. Могат също да се насладят на Бодрум, Ефес и къщата на Дева Мария, да видят Памуккале с калциевите тераси, както и да се разходят с яхта из залива или с джип сафари из местността.

Резултати - 3 оферти за Почивки в Турция - Дидим

Топ оферта
Ранно записване %
Почивка в Дидим с автобус - 7 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Дидим, Турция

Почивка в Дидим, Турция с автобус - отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора и Русе! 7...

цени от 274 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Дидим със самолет от София - 7 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Дидим, Турция

Почивка в Дидим, Турция със самолет от София - 7 нощувки в хотел по избор. Резервирайте изгодно своята почивка в Дидим, Турция с...

цени от 552 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Дидим с автобус - 12 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Дидим, Турция

Изгодна почивка в Дидим, Турция с автобус - 12 нощувки в хотел по избор. Резервирайте своята почивка в Турция, Дидим с туристическа...

цени от 530 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас