0700 20 422

на цената на един градски разговор

Почивки в Турция - Мармарис

Лято 2018 : Ранни записвания за почивка в Мармарис, Турция с автобус, самолет или собствен транспорт. Резервирайте изгодно своята почивка в Мармарис с туристическа агенция Loyal Travel. 

 

Мармарис е разположен на източното крайбрежие на Егейско море, в Западна Турция, между курортите Бодрум и Фетие. Населението му е около 31 хил. жители. Мармарис е известен като един от най-големите турски курорти. Той предлага различни възможности за забавления и развлечения като водни спортове, трите аквапарка, множеството барове и дискотеки, разположени на крайбрежната улица и на т.нар. Bar street, големия пазар срещу пристанището, където могат да се купят типични за Турция неща като локум, турски чай, наргилета, сладки и др. В близост до пристанището се намира и известната крепост, построена от султан Сюлейман Великолепни след неговата победа над рицарите кръстоносци в битката за града и близките острови Додеканези. Днес крепостта е превърната в Музей със 7 галерии и красив двор.

 


 

Научете повече за Мармарис в Loyal Travel Blog

 


 

Плажната ивица на Мармарис се простира по дължината на целия курорт. Ако хотелът няма собствени чадъри и шезлонги на плажа, туристите могат да ползват такива срещу закупуване на напитка или храна от съответното заведение. Някои хотели имат собствен плаж в съседния квартал Ичмелер, който се отличава с по-спокойни плажове, малки кафенета и хотелчета. До него може да се стигне с маршрутка или такси.

Резултати - 3 оферти за Почивки в Турция - Мармарис

Ранно записване %
Почивка в Мармарис с автобус - 12 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Мармарис, Турция

Почивка в Мармарис, Турция за лято 2018 - Хотели в Мармарис за почивка с автобус от София - 12 нощувки.

цени от 402 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Мармарис с автобус от София - 9 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Мармарис, Турция

Почивка в Мармарис през лято 2018 с автобус от София. Хотели в Мармарис, Турция и ранни записвания за почивки с автобус от София

цени от 331 лв.

Вземи сега!
Ранно записване %
Почивка в Мармарис с автобус - 7 нощувки

Категория: Лято | Населено място:  Мармарис, Турция

Изгодна почивка в Мармарис, Турция - отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив, Димитровград, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара...

цени от 290 лв.

Вземи сега!

Ако не откривате вашата оферта или желана дестинация - свържете се с нас