0700 20 422

на цената на един градски разговор

Великден в Солун и Метеора
Великден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и МетеораВеликден в Солун и Метеора

Категория: Великден

Транспорт: автобус

Брой нощувки: 2

Маршрут:

София – Солун – Олимпийска ривиера – Метеора – София

Дати на провеждане:
06 Април 2018 - 08 Април 2018

Описание: Четиридневна екскурзия в Гърция за Великден. Нощувки на Олимпийската ривиера с включен великденски обяд с богата фолклорна програма

Цена от: 224 лв

или се обадете на
0700 20 422

Програма

1 ден

Отпътуване в 6.30 ч. от храм-паметник „Ал. Невски” по маршрут София – Перник – Дупница - Благоевград - Сандански. Преминаване на граничните пунктове Кулата - Промахон. Около обяд пристигане в Солун. Туристическа програма в града: Бялата кула, паметника на Александър Македонски, Триумфалната арка, Ротондата, Крепостните стени, посещение на църквата "Св. Димитър". Свободно време. Отпътуване за Олимпийска ривиера. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден

Закуска. Отпътуване за Метеора – един от най-големите манастирски комплекси в Гърция, известен с уникално разположените си манастири на върховете на огромни скали. Посещение на манастир „Свето Преображение Господне”. Отпътуване за Каламбака. Посещение на фабрика за изработка на икони. Отпътуване. Попътно спиране в долината Темби. – посещение на параклиса „Света Параскева” и изворите на Афродита. Завръщане в хотела. Свободно време. ТЪРЖЕСТВЕНА ВЕЛИКДЕНСКА ЛИТУРГИЯ. Нощувка.

3 ден

Закуска. Свободно време в Паралия Катерини. ВЕЛИКДЕНСКИ ОБЯД С БОГАТА ФОЛКЛОРНА ПРОГРАМА. В ранен следобед отпътуване за България. Пристигане в София Вечерта.

 

Цени

06 Април 2018 - 08 Април 2018;  

Настаняване Цени
Възрастен
Двойна стая224 лв.

Цената включва

• Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
• 2 нощувки със закуски в хотел Акти Мусон и Луиза
• 2 вечери и празничен Великденски обяд в хотел „Акти Мусон”,Паралия Катерини – www.aktimusson.com
• Екскурзоводско обслужване по маршрута
• Медицинска застраховка

 

Цената не включва

• Входни такси на посещавани обекти – манастир „Преображение Господне” – 2 евро
• Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!);

 

Забележки

• Посочените цени са на човек
• Депозит:30% от пакетната цена. Доплащане: до 10 дни преди датата на отпътуване
• Екскурзията се провежда при минимум 40 записани туристи
• Срок за уведомление при недостигнат брои турист - 5 дни преди датата на пътуване.

 

Полезна информация

Необходими документи:
• Лична карта
• Деца под 18 годишна възраст пътуващи с единия родител е необходимо да представят нотариално заверено пълномощно за съгласието от непътуващия с групата родител.

• В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата)

• Валутен курс: 1 лв = 0,52 EUR
• Часово време:
България 12 ч.
Гърция 12 ч.

 

Общи условия:

 

 

За контакти

Туристическа агенция. Удостоверение за регистрация: РКК - 01 - 6176
офис София
София 1202, бул. Княгиня Мария Луиза 51
Тел.: 0700 20 422
E-mail: reservations@loyal-travel.com
офис Русе
Русе 700, ул. Петко Д. Петков 13-Б
Тел.: 0700 20 422
E-mail: ruse@loyal-travel.com
или се обадете на
0700 20 422