Кой е победителят в играта „Познайте дестинацията“?

1965

На 03.10.16 поставихме началото на поредицата от ежеседмични загадки, търсещи имената на известни забележителности. 30 интригуващи предизвикателства по-късно, дойде време да разберем кой е големият победител в играта „Познайте дестинацията„!

За няколко месеца успяхте да откриете редица културни паметници, замъци, фонтани, пещери, музеи и градове. Познахте местоположението на удивителни природни забележителности като Стоунхендж и архитектурни чудеса като Бурж ал Араб и Бурж Халифа. Доказахте ни, че познавате италианските забележителности като базиликата Сан Марко и фонтанът „Ди Трѐви“ и че знаете как изглеждат френските символи Триумфална арка и Лувара.

„Познайте дестинацията“ в цифри

Въпреки кратките ни и недостатъчни насоки, вие с лекота успяхте да откриете търсените от нас места! Дестинацията, с която най-много ви затруднихме беше италианският град Чивита ди Баньореджо, а румънският парламент събра 720 от вашите коментари.

Най-далечното място, за което ви попитахме в нашите предизвикателства беше Великденският остров, а най-близкото се намираше в България и търсеше името на невероятната Деветашка пещера.

Коментарите, които написахте в нашите тридесет публикации в сайта достигат до 5063, а 8215 от мненията ви бяха изказани под публикациите ни във Facebook.

В края на поредицата ни от загадки успяхте да публикувате цели 4031 верни отговора, с които да се регистрирате успешно в нашата томбола!

Големият победител в „Познайте дестинацията“

Тридесет седмични победителя заслужиха своята забавна настолна игра „Запомни ме“, но само един от всички регистрирани участници ще получи голямата ни награда! На случаен принцип изтеглихме едно число от 1 до 4029 и се падна номер 1703.

Имаме честта да поздравим Галя Ангелова (galq_cvet***@****.bg), която е изтеглената победителка в играта „Познайте дестинацията“!

Благодарение на участието и големия си късмет, Галя Ангелова ще получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! От името на целия ни екип й пожелаваме много покорени дестинации, хиляди положителни емоции и безброй незабравими моменти!

Искрено благодарим на всички участници, включили се в нашата поредица от загадки! Вашата активност и интереса, който пораждаме у вас ни карат да се развиваме и да продължаваме да ви предизвикваме! Очаквайте още много интригуващи игри и ви обещаваме, че изненадите тепърва предстоят!

Мечтите стават преживявания!

6 КОМЕНТАРИ