Кой е победителят в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“?

96

На 9 октомври 2017 година поставихме вълнуващия старт на новия сезон на играта „Познайте дестинацията“, отправяйки ви всяка седмица ново предизвикателство, търсещо най-популярните забележителности в света! Днес, 30 интригуващи загадки по-късно, нямаме търпение да ви съобщим имената на гордия собственик на нашата голяма награда!

В продължение на няколко месеца всички вие успяхте да откриете редица замъци, природни съкровища и археологически артефакти. Познахте къде се намират удивителните кътчета като Тауър Бридж и архитектурни чудеса като Торе Агбар и Танцуващата къща. Доказахте ни, че с неохота назовавате имената на известните европейски палати като „Линдерхоф“ и „Шамбор“. И не се поколебахте да различите къща на Гауди и къщата на Хундертвасер.

„Познайте дестинацията“ в цифри

Използвайки единствено кратките ни насоки, вие с лекота успяхте да се справите с трудната задача да намерите търсените от нас места! Дестинацията обаче, с която най-много ви затруднихме беше величественият немски замък „Хоенцолерн“, а унгарският парламент успя да събере цели 237 ваши коментари.

Най-далечното място, до което ви отведохме в нашите предизвикателства беше храмът Свети Василий Блажени в Москва, Русия. Докато най-близката дестинация се намираше в родната ни България и търсеше името на разположената край Перущица „Червена църква“.

Коментарите, които написахте в нашите тридесет публикации в сайта достигат до 3562, а 5226 от мненията ви бяха изказани под публикациите ни във Facebook.

Големият победител в „Познайте дестинацията“

Тридесет седмични победителя заслужиха своята забавна настолна игра „Запомни ме“, но само един от всички регистрирани участници ще получи голямата ни награда! На случаен принцип изтеглихме едно число от 1 до 3205 и се падна номер 909.

Имаме честта да поздравим Антоанета Стоева (to*****8@***.bg), която е изтеглената победителка в играта „Познайте дестинацията“!

Благодарение на правилния си отговор и своя късмет, Антоанета Стоева успя да заслужи своя ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си неповротимо пътешествие с туристическа агенция Loyal Travel! От името на целия ни екип й пожелаваме много покорени дестинации, хиляди положителни емоции и безброй незабравими моменти!

Сърдечно благодарим на всички участници, включили се в поредицата ни от любопитни загадки! Вашата активност и интерес, с който подхождахте към нашата игра ни мотивират да продължаваме да се развиваме и да ви отправяме нови и нови предизвикателства! От тук нататък очаквайте от нас още много интригуващи игри, защото ще спазим обещанието си, че изненадите тепърва предстоят!

Мечтите стават преживявания!