Познайте дестинацията – Загадка #10 – 19.12.17

497
познайте-дестинацията-2

За десета поредна седмица играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ е на път да ви предизвика с новата си загадка #10! Вижте кратките ни насоки и открийте верния отговор…

Жокери към загадка #10 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Фортификационна кула, построена в началото на 16 век от архитекта Франсишку де Аруда и крал Мануел I.
  • Кулата е изградена в стил мануелин в чест на експедицията на Вашку да Гама.

Открихте ли скритата забележителност? То тогава напишете своето предположение като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на новата седмица, на 25 декември 2017 година ще обявим кой е следващия ни седмичен победител. За него сме подготвили нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на поредицата ни от предизвикателства в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим името и на големия победител! Той ще получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му неповторимо пътешествие с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на изтеглените късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше белемската кула, намираща се в Португалия! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Ваня Пенчева! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

111 КОМЕНТАРИ

  1. Кулата Белем в Лисабон – Португалия – построена, за да служи за врата от морето към Лисабон, но също така и като неразделна част от отбранителната система, която пазила делтата на р. Тахо и манастира Херонимос .