Готови ли сте за новата изненада на играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“? И тази седмица търсим скритата забележителност зад загадка #14, затова опитайте късмета си, използвайки кратките ни насоки…

Жокери към загадка #14 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярна многоетажна административна сграда.
  • Сградата е издигната през 1999-2004 година в модернистичен стил по проект на френския архитект Жан Нувел.

Успяхте ли да познаете мястото? Тогава напишете отговора си като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на новата седмица, на 22 януари 2018 година ще обявим името и на следващия ни седмичен победител. С правилното си предположение той ще заслужи забавната ни настолна игра „Запомни ме“.

Не забравяйте също, че на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим и големия победител! За него сме подбрали ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му невероятно пътешествие с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Торе Агбар в Барселона, Испания! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Ава Батсова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

104 КОМЕНТАРИ

  1. Торе Агбар-

    Построен през 1999-2004 година в модернистичен стил по проект на френския архитект Жан Нувел, небостъргачът
    е сред знаковите сгради на новата високотехнологична зона в града. Има
    33 етажа с обща височина 144,44 m и разгъната площ 51 483 m².

    Собственост е на водоснабдителната компания „Групо Агбар“, чиято централна администрация се намира в сградата.

  2. Кулата Торе Агбар в Барселона, Испания е построена през 1999-2004 година в модернистичен стил по проект на френския архитект Жан Нувел, Небостъргачът е сред знаковите сгради на новата високотехнологична зона в града. Има 33 етажа с обща височина 144,44 m и разгъната площ 51 483 m².Собственост е на водоснабдителната компания „Групо Агбар“, чиято централна администрация се намира в сградата. На мен лично ми е малко странна , но някои туристи я обикалят в захлас.