Познайте дестинацията – Загадка #16 – 17.01.17

926
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-16

С новата седмица дойде времето да ви представим и новата ни интригуваща загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията„! За да отговорите на поредното ни предизвикателство, ще трябва ви отведем до една магическа и очарователна местност! Осигурете си място в томболата за спечелването на 500 лв., следвайки нашите кратки напътствия към седмичната ни загадка…

Жокери към загадка #16 от „Познайте дестинацията“

  • Най-известният замък на крал Лудвиг II, строежът на който отнема цели 17 години.
  • Образът на замъка служи за емблема на анимационното студио на „Уолт Дисни“

Ако вече се досещате за дългото име на търсения замък, то тогава побързайте да регистрирате предположението си като коментар, изписан на кирилица под публикацията.

Следващият понеделник – 23. 01. 2017 г. очаквайте да бъде обявен седмичния ни победител! За него сме предвидили изключително забавна настолна игра „Запомни ме“! В края на поредицата ни от игри, ще изтеглим на случаен принцип и името на големия ни победител в „Познайте дестинацията“. Той ще стане горд собственик на ваучер на стойност 500 лв., който може да използва за следващото си незабравимо преживяване с туристическа агенция Loyal Travel!

Следете информацията на нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете кои са късметлиите в играта!

Всеки ваш правилен отговор в седмичните ни загадки от „Понайте дестинацията“, увеличава значително шанса ви да се превърнете в големия ни победител!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Невероятното място, което поискахме от вас да познаете тази седмица беше замъкът Нойшванщайн в Германия. Печелившият участник, изтеглен в нашата томбола е Ками Йорданова! Поздравления на победителката, а на всички останали – късмет в следващите ни предизвикателства от поредицата „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

163 КОМЕНТАРИ

  1. Замъкът Нойшванщайн е Разположен в подножието на Баварските Алпи и връх Цугшпице, „Замъкът на лебедовата скала“ се намира в местността Алгой, над планинската река Палат

  2. Това е символът на романтичния архитектурен стил-замъкът Нойшванщайн в Бавария,Германия.Намира се в община Швангау, на 5 км от град Фюсе, в подножието на баварските Алпи и връх Цугшлице.