Познайте дестинацията – Загадка #3 – 31.10.17

1012
познайте-дестинацията-2

Играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ набира скорост и преминава към третото ни интригуващо предизвикателство! Открийте скритата забележителност, следвайки кратките ни подсказки по-долу и се включете в състезанието за 500 лв.!

Жокери към загадка #3 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Емблематична кула, построена от османския султан Сюлейман Велики през 1535 – 1536 година.
  • Мястото е използвано от османските турци като крепост и затвор, в който са лежали много български революционери и противници на османската власт.

Успяхте ли да се досетите кой е търсеният туристически обект? Ако вече знаете името му, то тогава регистрирайте отговора си като коментар, изписан на кирилица под тази публикация.

В началото на новата седмица, на 6 ноември 2017 година, ще стане ясно кой е следващият ни седмичен победител! Той ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“.

Това обаче не са всички изненади, които сме ви подготвили! В края на поредицата ни от игри, част от „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще бъде изтеглен и големият победител! Той ще заслужи нашия ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете имената на изтеглените късметлии!

Участвайте редовно в нашите загадки – всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Отговорът на седмичната ни загадка беше удивителната Бяла кула в Солун, Гърция! Печелившият участник, изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Лилия Милушева! Поздравления на печелившата ни участничка и късмет на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

142 КОМЕНТАРИ