Познайте дестинацията – Загадка #30 – 25. 04. 17

615
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-30

След хиляди регистрирани отговори и множество участници, включили се в играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията„, дойде време и за последната ни загадка! На финала на поредицата ни от игри ще ви доближим за последен път до шанса да се превърнете в големия ни победител! Наградата, която ви очаква е ваучер на стойност 500 лв. за едно незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Вижте кратките ни насоки към последното ни предизвикателство и дайте вашето предположение…

Жокери към загадка #30 от „Познайте дестинацията“

  • Пещера, открита през 1921 година с обща дължина 2442 метра, височина от 60 метра и площ – 20 400 м².
  • Голямата зала в пещерата носи името „Олтара“. В нея при разкопки са открити някои от най-интересните останки от времето на неолита.

Сигурни сме, че вече се досещате къде се намира търсеното място! За да участвате, регистрирайте отговора си като коментар, изписан на кирилица под публикацията!

Следващият понеделник ще обявим името на седмичния ни победител, който ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“. На 10 май 2017 година ще стане ясно и името на големия победител в „Познайте дестинацията“! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, защото този късметлия може да сте точно вие!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Мястото, което тази седмица трябваше да откриете беше прекрасното българско съкровище – Деветашка пещера. Победителката, която на случаен принцип беше изтеглена в нашата томбола е Соня Григорова! Поздравления на последната ни седмична победителка и успех на всички, участвали в поредицата ни от загадки, защото тегленето на голямата ни награда – тепърва предстои!

Списък с всички загадки от играта