Познайте дестинацията – Загадка #7 – 28.11.17

510
познайте-дестинацията-2

Готови ли сте за новото интригуващо предизвикателство от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“? Опитайте се да познаете популярната забележителност, използвайки кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #7 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Най-високият православен храм на Балканите.
  • Със своята 70-метрова височина, храмът се нарежда на 2-ро място по височина в света след катедралата „Христос Спасител“ в Москва, която се издига до 105 метра.

Успяхте ли да познаете отговора на нашата загадка #7? То в такъв случай напишете името на популярното място като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на новата седмица, на 4 декември 2017 година ще стане ясно и кой е седмичният ни победител. За него сме подготвили забавна настолна игра „Запомни ме“.

И това не е всичко! В края на поредицата ни от игри в „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще разберем и името на големия ни победител, който ще се получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото му незабравимо пътешествие с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни игра беше църквата „Св. Сава“ в Белград! Късметлийката, изтеглена в нашата томбола е Нина Нейкова! Поздравления на печелившата ни участничка и успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

122 КОМЕНТАРИ

  1. Църквата „Свети Сава“ е най-големият православен храм в Сърбия, катедрала на Сръбската православна църква. Намира се в източната част на Светосавския площад в Белград.

  2. Църквата „Свети Сава“ е най-големият православен храм в Сърбия, катедрала на Сръбската православна църква. Намира се в източната част на Светосавския площад в Белград.

  3. Църквата „Свети Сава“ е най-големият православен храм в Сърбия, катедрала на Сръбската православна църква. Намира се в източната част на Светосавския площад в Белград.

  4. Църквата „Свети Сава“ е най-големият православен храм в Сърбия, катедралата на Сръбската православна църква. Намира се в източната част на Светосавския площад в Белград.

  5. Църквата е „Св.Сава“-град Белград,Сърбия и е най-голямата функционираща православна църква в света!Посветена на Сава,сръбски княз и светец,смята се за основател на Сръбската православна църква.

  6. Църквата „Свети Сава“ е най-големият православен храм в Сърбия, катедрала на Сръбската православна църква. Намира се в източната част на Светосавския площад в Белград.