Познайте дестинацията – Загадка #15 – 23.01.18

477
познайте-дестинацията-2

Новото предизвикателство от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ вече е тук, за да ви осигури шанс за спечелването на 500 лв.! Този уникален шанс ви предлагаме само срещу името на скритата забележителност зад загадка #15! За да се включите в играта обаче, вижте първо кратките ни насоки…

Жокери към загадка #15 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярен покрит мост, построен през 1602 година.
  • Съоръжението свързва старите затвори със стаите за разпити в Двореца на дожите.

Досетихте ли се къде се намира мястото от снимката? Тогава напишете предположението си като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на следващата седмица, на 29 януари 2018 година ще обявим името на седмичния ни победител, който с отговора си ще заслужи забавната ни настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ви очаква и името на големия победител! За него сме подготвили ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше мостът на въздишките във Венеция, Италия! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Данка Каменова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

101 КОМЕНТАРИ

  1. Мостът на въздишките (Bridge of sighs) е закрит мост направен от бял варовик. Има малки прозорчета с каменни решетки. Той минава над Rio di Palazzo и свързва старите затвори със стаите за разпити . Забележителност във Венеция.

  2. Мостът на въздишките във Венеция, Италия е този ПРЕКРАСЕН МОСТ ! .За направата му е използван бял варовик. Има прозорци с каменни решетки. Проектант на моста е Антони Контино, чийто чичо построява моста „Риалто“. Построен е през 1602 г. Мостът свързва старите затвори със стаите за разпити в Двореца на дожите.Местна легенда гласи, че ако двама влюбени се целунат, минавайки под моста по залез слънце, се вричат във вечна любов <3