Познайте дестинацията – Загадка #17 – 06.02.18

497
познайте-дестинацията-2

Играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ се завръща и тази седмица със загадка #17. Първата ни загадка за февруари ще ви осигури нов шанс за спечелването на ваучер на стойност 500 лв.! За целта единственото, което трябва да направите е да използвате кратките ни насоки и да дадете своя отговор…

Жокери към загадка #17 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Дворец, представляващ един от политическите и културни центрове на минойската цивилизация.
  • Едно и също име носят както целият комплекс от разкрити сгради, така и царският дворец.

Познахте ли коя е дестинацията? То тогава изпишете името на мястото като коментар на кирилица под тази публикация.

Следващата седмица, на 12 февруари 2018 година ще изтеглим името на седмичния ни победител. Той ще получи забавната ни настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим и големият ни победител! Специалната му награда ще бъде ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше дворецът Кносос на гръцкия остров Крит. Участникът, изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Кристина Христова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

102 КОМЕНТАРИ

  1. Това е най-големият археологически обект от времето на минойската цивилизация. Намира се на остров Крит, близо до гр. Ираклион. Наречен е Дворецът на Ксонос и е смятан за дома на цар Минос.