Познайте дестинацията – Загадка #21 – 06.03.18

500
познайте-дестинацията-2

Започваме с първата загадка за месец март от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“! И тази седмица ще ви предизвикаме да познаете известната забележителност, скрита зад загадка #21. Подсигурете си шанса за спечелването на 500 лв., използвайки кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #21 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Изключително популярен подвижен висящ мост.
  • Мостът се състои от две кули, които са свързани на горното ниво посредством две хоризонтални пешеходни пътеки.

Открихте ли скритото място? То тогава напишете наименованието му като коментар на кирилица под тази публикация.

След седмица, на 12 март 2018 година ще обявим името на късметлията, който ще получи нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

На финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим и кой е големият победител, който с отговора си ще заслужи ваучер на стойност 500 лв. за следващото му невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше мостът Тауър Бридж в Лондон, Великобритания, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Зоя Михайлова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта