Познайте дестинацията – Загадка #25 – 03.04.18

488
познайте-дестинацията-2

Първата за месец април загадка от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ е вече тук! Осигурете си шанс за спечелването на неустоимия ни ваучер на стойност 500 лв., откривайки дестинацията зад загадка #25! За целта използвайте насоките ни по-долу…

Жокери към загадка #25 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярен замък, построен по заповед на крал Франсоа I.
  • Строежа на замъка започва през 1519 година и продължава чак до 1547 година.

Досетихте ли се къде се намира търсеното място? То тогава напишете наименованието му като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на новата седмица, на 09 април 2018 година ще стане ясно кой е победителят, заслужил нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

Очаквайте с нетърпение също и финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“! Тогава ще обявим и името на победителя, който ще получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше величественият замък „Шамбор“ във Франция, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Славянка Бабаяшева! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта