Познайте дестинацията – Загадка #29 – 01.05.18

697
познайте-дестинацията-2

Остава съвсем малко до финала на играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“! Затова грабнете един от последните шансове за спечелването на 500 лв., отговаряйки на нашата загадка #29. Вижте кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #29 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярна забележителност, част от мита за Троянската война, описана в Омировата „Илиада“.
  • Паметникът, символизира някогашният „дар за сключване на мир“, който получили жителите на Троя.

Можете ли да познаете къде се намира търсеното място? То тогава напишете неговото име като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на следващата седмица, на 7 май 2018 година ще изтеглим и следващия победител, който ще получи нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

На финала на нашите игри от поредицата „Познайте дестинацията: сезон 2“ един от всички участници в игрите ще заслужи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му прекрасно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Троянският кон в Чанаккале, Турция, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Радостина Ваклина! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали за тегленето на голямата ни награда!

Списък с всички загадки от играта