Познайте дестинацията – Загадка #4 – 07.11.17

615
познайте-дестинацията-2

Готови ли сте за новата интригуваща задагка от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“? За четвърта поредна седмица продължаваме напред към откриването на следващата ни тайнствена забележителност! Какво сме ви подготвили този път?
Вижте кратките ни насоки и се уверете сами…

Жокери към загадка #4 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Замък, който се свързва с името на известен вампир от едноименната книга на Брам Стокър.
  • Днес замъкът е музей, отворен за посетители, в който могат да бъдат разгледани предмети на изкуството и мебели, събрани от кралица Мария.

Досетихте ли се кой е търсеният палат? Ако вече знаете името му, то тогава регистрирайте отговора си като коментар, изписан на кирилица под тази публикация.

С началото на следващата седмица, на 13 ноември 2017 година, ще стане ясно името на новия ни седмичен победител! За него сме подготвили нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

В края на поредицата ни от предизвикателства в „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще изтеглим и големият ни победител! Той ще получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си пътешествие с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на изтеглените късметлии!

Участвайте редовно в нашите загадки, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Отговорът на седмичната ни загадка беше величественият замък на Дракула, намиращ се в Бран, Румъния! Късметлията, изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Иво Григоров! Поздравления на печелившия ни участник и късмет на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

129 КОМЕНТАРИ